top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Tiger 3 ile müşterilerinizi daha yakından tanıyın..!


LOGO TIGER 3 TAM OTOMATİK TEKLİF YÖNETİMİ

Rekabetçi fiyatlandırma ve zamanında teslimat ile müşteri memnuniyetinizi artırın! “Satış ve Dağıtım Yönetimi”, sipariş ve teslimat için gerekli evrakların oluşturulmasından, zamanında teslimat yapılmasına kadar tüm satış sürecinin yönetimini sağlar. Süreç odaklı bu tasarım, satış ve dağıtım işlemlerinde kullanım kolaylığı ve işlem hızı kazandırır.

Stok, sipariş, irsaliye ve müşteri borç bilgilerinin güncel olarak takibi ile operasyonlarınızı daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz. Dövizli fatura kesimi, ödemelerin döviz ile takibi ve müşteri yazışma diline bağlı olarak farklı dilde fatura basımı özellikle yurtdışı ile çalışan işletmelerin operasyonlarını kolaylaştırır. Etkin bir satış ve dağıtım süreci ile operasyonlarınızı doğru ve zamanında yürüterek müşterilerinize verdiğiniz hizmetleri iyileştirebilir, artan müşteri memnuniyeti ile rekabet avantajı kazanabilirsiniz.


Binlerce ürün içerisinden müşteriniz için en uygun ürünü seçerek müşteri memnuniyetinizi artırın!

“Satış Konfigürasyon Yönetimi” ile satış ekibinizin binlerce ürün alternatifi içerisinden müşteriniz için en doğru ürünü ve fiyatlandırmayı yapmasını sağlayabilirsiniz. Satış ekibiniz, TIGER 3 PLUS’ın sunduğu özel ara yüz sayesinde müşteri ihtiyaçlarına göre en doğru ürün konfigürasyonunu en kısa sürede, hatasız olarak oluşturur. Tüm varyant veya boyutlara göre eksiksiz ve kısa sürede sipariş girişi sağlarsınız

Müşterilerinizi daha yakından tanıyın, yeni fırsatlar yakalayın!

“Teklif Yönetimi“ ile her türlü müşteri bilgisi ve iş ilişkisini tarihçeli olarak takip edip, kuruma özel şablonlar ile otomatik teklif oluşturabilirsiniz. Teklif sözleşmelerini onayladıktan sonra siparişi oluşturup, teklif dosyalarını otomatik MSWord’e aktarabilirsiniz.

Kampanya performans ölçümleri ile etkin kampanyalar düzenleyin, satışlarınızı ve kârlılığınızı artırın!

TIGER3 PLUS, kampanyalarınızın satış artırıcı etkilerini güçlendirmenizi ve bu etkileri ölçmenizi sağlar. Müşteri ve ürünlerinize uygun kampanya stratejilerini belirleyip, sonraki kampanyalara yol gösteren analiz sonuçları elde edebilirsiniz.

Plasiyer performans ölçümü ve rota kârlılığı ile satış hedeflerinize kolayca ulaşın!

Plasiyer bazında satış hedeflerini belirleme ve satış performans ölçümü, dağıtım sektöründeki işletmelerin satış operasyonlarını daha iyi yönetmelerini sağlar. Satış hedefleri vererek plasiyerlerin bu hedeflere ulaşma performansını ölçebilir, rota tanımlayarak etkin bir dağıtım planı oluşturabilirsiniz. Plasiyer performans ölçümü ve satış rota kârlılığı gibi çeşitli analizler ile satış ve dağıtım faaliyetlerinizin kârlılığını artırabilirsiniz.

59 görüntüleme0 yorum
bottom of page