top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

İhracat e-Fatura Mükelleflerinin e-Fatura Oluşturma Zorunluluğu Hakkında


e fatura zorunluluğu 2017|ihracat e fatura 2017 ihracatta e fatura zorunluluğu e fatura ihracat faturası nasıl kesilir|ihracat faturalarının e fatura olarak düzenlenmesi|Logo Tiger Plus/Tiger3/Tiger3 Enterprise/Go3 Plus

Değerli Kullanıcılarımız

İhracat yapan e-Fatura mükelleflerinin e-Fatura oluşturma zorunluluğunun 01 Temmuz 2017 itibarıyla başlayacağını hatırlatmak isteriz.

Tiger Ürün Grubunda (Tiger Plus/Tiger 3, Tiger Enterprise/Tiger 3 Enterprise) ihracat e-fatura gönderimi için yapılması gerekenler:

  • Tiger ürün grubunda İhracat faturalarının e-Fatura olarak gönderilebilmesi için güncel LEM paketine sahip olunması, 2.42.00 sürümüne veya sonraki sürümlerden birine geçiş yapılması ve Dış Ticaret Modülünün satın alınması gerekmektedir.

  • Logo Connect ile ihracat faturalarının e-Fatura olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na iletilebilmesi için 2.42.00 sürümüne veya sonraki sürümlerden birine geçilmesi gerekmektedir. Bu işlem sırasında Logo Connect SYS üzerinden “Güncelleme Sihirbazı” çalıştırılması zorunludur.

  • Yerel Sunucu sistemi kullanan müşteriler için güncel şematron yayınlanacak ve yapılacak işlem ile ilgili duyuru yapılacaktır. (Yerel Sunucu eFaturaWorker klasörü altına şematron eklenmesi gerekecektir.)

  • Logo ERP ürünlerini kullanan müşterilerimiz Logo Özel Entegratörlük üyeliğine sahip ise ihracat faturalarını e-Fatura olarak Logo Özel Entegratörük Portalı e-Fatura/e-Fatura Oluştur ekranından yasal mevzuata uygun göndereceklerdir. Bu şekilde gönderilen elektronik faturaların ayrıca Logo ERP ürünlerine manuel eklenmesi gerekecektir.

GO Plus/GO 3 ürünlerinde ihracat e-fatura gönderimi için yapılması gerekenler:

  • GO Plus/GO 3 ürünlerinde ihracat faturalarının e-Fatura olarak gönderilebilmesi için güncel LEM paketine sahip olunması, 2.42.00 sürümüne veya sonraki sürümlerden birine geçiş yapılması ve e-İhracat İşlemleri Modülünün satın alınması gerekmektedir.

e-İhracat İşlemleri Modülü aşağıdaki fiş türlerinin kayıt edilmesini ve elektronik olarak gönderilmesini sağlayacaktır.

· İhracat Operasyon Fişleri

· İhraç Kayıtlı Satın Alma Faturası

· İhraç Kayıtlı Satış Faturası

  • LogoConnect ile ihracat faturalarının e-Fatura olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na iletilebilmesi için 2.42.00 sürümüne veya sonraki sürümlerden birine geçilmesi gerekmektedir. Bu işlem sırasında LogoConnectSYS üzerinden “Güncelleme Sihirbazı” çalıştırılması zorunludur.

  • Yerel Sunucu sistemi kullanan müşteriler için güncel şematron yayınlanacak ve yapılacak işlem ile ilgili duyuru yapılacaktır. (Yerel Sunucu eFaturaWorker klasörü altına şematron eklenmesi gerekecektir.)

Logo ERP ürünlerini kullanan müşterilerimiz Logo Özel Entegratörlük üyeliğine sahip ise ihracat faturalarını e-fatura olarak Logo Özel Entegratörük Portalı e-Fatura/e-Fatura Oluştur ekranından yasal mevzuata uygun göndereceklerdir. Bu şekilde gönderilen elektronik faturaların ayrıca Logo ERP ürünlerine manuel eklenmesi gerekecektir.


98 görüntüleme0 yorum
bottom of page