top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo GO 3 ile İş Uygulamaları 3.Boyutta


Türkiye ekonomisinin en önemli yapı taşlarından olan KOBİ'ler için yepyeni bir platformda üretilen GO3,işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak,iş süreçlerini doğru bilgi ile tek bir kaynaktan yönetebilmelerine olanak sağlıyor.

Basit,sezgisel ve kolay kullanım baz alınarak geliştirilen GO 3'ün yeni nesil arayüzü,kullanıcıları bir adım daha öne taşıyor. Hızlı,akıcı ve isteğe göre kişiselleştirilebilen yeni nesil arayüzler ile kullanıma sunulan GO 3, GO Plus'ın temel özelliklerini muhafaza etse de, kullanım kolaylığı,zaman tasarrufu ve verimlilik konusunda yüksek beklentileri olan profesyonellerin kullanım ihtiyaçlarını uçtan uca karşılıyor.

Yepyeni bir platforma geçişin ilk adımı olan GO 3 birçok fonksiyonun ve yeni özelliklerin uygulama (aplikasyon) olarak eklenmesine olanak sağlıyor.

GO 3 Kullanımı mobil ortama taşındı

İş hayatında yaygın bir şekildekullanılan dokunmatik ekranlı notebook-tabletlerin piyasaya çıkmasının ardından geliştirilen GO 3'ün sanal klavyesi sayesinde de mobil uyumluluk tamamlanmıştır.

GO 3 ile kullanıcılar hız kazanıyor

Kullanıcılara,erişim ağacında kaybolmadan,en sık kullandıkları işlemlere kolay ve hızlı ulaşmalarını sağlamak amacıyla masaüstü olarak tasarlanan GO 3,önemli ölçüde zaman kazandırıyor.GO 3 ile birlikte kullanıcı rolüne göre gelen ön değer masaüstlerinin yanı sıra,kullanıcılar kendileri için yeni masaüstleri ekleyip,bu masaüstlerine istedikleri fonksiyonları kısayol olarak tanımlayabiliyorlar.

Uygulama yapısı ile GO 3 artık daha esnek

Birçok fonksiyonun ve yeni özelliklerin uygulama (App) olarak eklenmesine olanak sağlayan GO 3, kullanıcılara esnek bir yapı sunuyor.GO 3 'te yer alan standart özelliklerin yanı sıra,Logo İş Ortakları tarafından geliştirilen uygulamalar da Logo Store'dan kullanıcılara sunuluyor.

Daha verimli,kişisel ve çok yönlü kullanım imkanı sağlayan widget uygulaması da kullanıcılara yüklü uygulamaya ve işlevlerine hızlı erişim sağlıyor. GO 3 ile birlikte gelen standart widget'lar dışında,Logo Çözüm Ortaklarının oluşturdukları widget'lar Logo Store'dan kullanıclara ulaştırılıyor.


178 görüntüleme0 yorum
bottom of page