top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo Connect 2.48.00.00 Versiyon Duyurusu


Sayın İlgili, LogoConnect ürünü için 2.48.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz. Sürümleri kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

NOT : CP ile başlayan maddeler sürüm bağımsız olarak kullanılabilir. Değişikliklerin LogoConnect üzerinde kullanılabilmesi için LogoConnectSYS’den Güncelleme Sihirbazının çalıştırılması gerekmektedir.

1 Seçenekler – Cari Hesap Parametreleri

Devir işlemi sırasında aktarılan Cari Hesap Parametreleri görüntü şablonları yeni çalışma alanına kopyalanmıyor.

Devir işlemi sırasında aktarılan Cari Hesap Parametreleri görüntü şablonları yeni çalışma alanına kopyalanmıyordu, görüntü şablonlarının doğru bir şekilde kopyalanması sağlandı.

2 FDA/B2B – Gelen Kutusu

FDA/B2B ile alınan satış tipindeki belgeler Alıcı tipindeki cari hesap kartları ile eşlenemiyor.

FDA/B2B ile alınan satış tipindeki belgeler Alıcı tipindeki cari hesap kartları ile eşlenemiyordu.

  • Satış tipindeki belgelerin Alıcı tipindeki cari hesap kartları ile,

  • Satınalma tipindeki belgelerin Satıcı tipindeki cari hesap kartları ile eşlenerek kayıt edilebilmesi sağlandı.

3 FDA/B2B – Firmaya Gönder

FDA/B2B ile fatura gönderiminde '' XML Import Hatası: XML içeri alınırken hata oluştu (çok zararlı hata) '' mesajı alınmaktadır.

FDA/B2B ile fatura gönderiminde '' XML Import Hatası: XML içeri alınırken hata oluştu (çok zararlı hata) '' mesajı alınmaktaydı, hata alınmadan gönderim yapılması sağlandı.

4 Seçenekler – Cari Hesap Parametreleri

Cari Hesap Parametrelerinde Gelen e-Fatura için hazır şablon seçili olduğunda Gönder/Al sırasında hata alınmaktadır.

Cari Hesap Parametrelerinde Gelen e-Fatura için hazır şablon seçili olduğunda Gönder/Al sırasında hata alınmaktaydı, hata alınmadan e-Faturaların alınması sağlandı.

5 e-Fatura – Gelen Kutusu

ERP Veritabanı Oracle olduğunda Gümrük'ten gelen uygulama yanıtları kayıt edilirken hata alınmaktadır.

ERP Veritabanı Oracle olduğunda Gümrük'ten gelen uygulama yanıtları kayıt edilirken hata alınmaktaydı, hata alınmadan uygulama yanıtlarının kayıt edilebilmesi sağlandı.

6 KETS

Temp klasörü altında KETSDocs klasörü olmadığı durumda "System Error. Code : 2" hatası oluşuyor ve dosyalar e-Fatura'ya eklenmiyor.

Temp klasörü altında KETSDocs klasörü oluşmadığı durumda "System Error. Code : 2" hatası oluşuyor ve dosyalar e-Fatura'ya eklenemiyordu. LogoConnect'in bu klasörü oluşturması sağlanarak sorun çözüldü.

7 KETS

Temp klasörü altındaki KETSDocs klasöründe oluşan geçici dosyalar temizlenmiyor.

Temp klasörü altındaki KETSDocs klasöründe oluşan geçici dosyalar temizlenmiyordu, dosyaların Onaylancak=>Paketlenecek aşamasında temizlenmesi sağlandı.

8

Özel Tüketim Vergisi 34 nolu tebliğe göre ötv tevkifatlı e-Fatura kesilebilmeli.

ÖTV Tevkifatlı e-Fatura kesilebilmesi sağlanmıştır.

İlgili değişikliklerin geçerli olması için LogoConnectSYS’den güncelleme sihirbazının çalıştırılması ve 2.46 sürümü ya da üzeri sürüm kullanılması gerekmektedir.

Takip edilmesi gereken işlem adımları :

  1. Ek vergi kartında 4171(ötv tevkifat) kodu seçilir.

  2. İstisna oran/tutar ve ek vergi oran/tutar girişi yapılır. (İstisna oran/tutar ve ek vergi oran/tutar değerleri aynı girilmelidir. İlgili mevzuatta ÖTV tutarının tamamının tevkif edileceği belirtilmektedir.)

  3. Ticari İşlem Grubunda “İstisna Ek vergi uygulanacak” seçilir.

  4. Ek vergi kartında 4171 kodu ve Ticari işlem grubunda “İstisna Ek Vergi Uygulanacak” seçildiğinde fatura tipi tevkifat olmak zorundadır.


96 görüntüleme0 yorum
bottom of page