top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo Tiger 3, Kullanan İşletmelere Tam Destek Sağlamaktadır..


TIGER 3, sunduğu çoklu döviz desteği, farklı dil seçenekleri ve uluslararası raporlama imkanları ile sınır ötesi ihtiyaçlarda da yanınızdadır.


İşinizi bir bakışta analiz edin, fırsatları kaçırmayın!

“Yönetici Konsolu” sunduğu özet bilgiler ile tepki ve karar sürecinizi kısaltır. İhtiyaçlarınıza göre özelleştireceğiniz göstergeler ile şirketinizin anlık durumunu takip edebilirsiniz. Örneğin; en çok satış yaptığınız ürün ve müşterileri izler, stok ve alacak devir hızını takip eder, kasa ve banka durumunu kontrol edebilirsiniz. Yönetici Konsolu ile kesin bilgiyi sürekli izleyerek riskleri minimize edip kontrol altına alabilirsiniz.

Size özel ekranlar ile hayatınız kolaylaşacak!

Arayüz uyarlama özellikleri sayesinde iş yapış tarzınıza uyum sağlayan, kullanıcı bazında işletmenize özel ekranları programlama dili bilmeden kolayca tasarlayabilirsiniz. Kartlara yeni alanlar ekleyebilir, bu alanlarla listelerde arama yapabilirsiniz. TIGER3 PLUS’ da her kullanıcıya farklı temalar ile zevkli ERP ekranları sunulurken, sihirbazlar yardımı ile eksiksiz bilgi girişi yapılabilmektedir. Otomatik kayıt ekleme özelliği ise, sık yapılan işlemlerde hızınıza hız katacaktır. Örneğin; gün içerisinde yüzlerce fatura kesen bir kullanıcı, farklı ekranlar arasında dolaşmadan, tek pencerede tüm işlemleri yapabilir.

Projelerinizi yakından takip ederek verimliliğinizi artırın!

“Proje Takibi” ile teklif aşamasından başlayarak, proje kapsamında oluşan tüm işlem ve maliyetlerinizi bir plan dâhilinde kolayca izleyebilirsiniz. Detaylı analizler projede size tam kontrol sağlayacaktır.

Evraklardan kurtulun işlem maliyetlerinizi azaltın!

İş akışı ve süreçlerin onay ve kontrolünü elektronik ortamda gerçekleştirerek, evrak ve telefon trafiğini ortadan kaldırabilirsiniz. TIGER 3 PLUS, bilgi ve işlemlerin tanımlanmış kurallar çerçevesinde, kullanıcılar arasında kolayca dolaşımını gerçekleştirir. Akış ve onay sisteminin tam veya parçalı olarak otomasyonu ile veri akışına müdahale etmeden, firma içi işlemlerin esnek bir şekilde kontrolünü sağlar. İşlerin hatalı ya da eksik yapılması durumunda kullanıcılara uyarı gitmesi, e-posta gönderimi vb. gibi pek çok işlemi “İş Akışı” ile gerçekleştirebilirsiniz.

“Mesajlaşma Özelliği ve İş Akışı”, kullanıcılara görevlerini hatırlatıp, onaylanması gereken işlerin takibini sağlayarak, verimlilik artışı ve kârlılığa ulaşmada önemli bir rol oynamaktadır.

Siz stratejik işlere zaman ayırın gerisini biz yapalım!

Sık yaptığınız işlemleri ve raporları belli bir takvime bağlayarak, istediğiniz zaman otomatik çalıştırılmasını sağlayabilirsiniz. TIGER3 PLUS, yapılması gereken işleri size hatırlatacak, tamamlandığında ise ilgili bilgiyi sorumlulara mesajla iletecektir. Bu şekilde operasyonel yükünüz azalacak, zamandan kazanarak farklı işlere yönelebileceksiniz.

Geniş Modüler Yapı ve Zengin Fonksiyon Seçenekleri

TIGER 3 , işletmelerin tüm ihtiyaçları düşünülerek geliştirilmiş, entegre çalışan modüllerden oluşan bir ERP çözümüdür. Tam entegrasyon sayesinde, sisteme bilginin bir kere girilmesiyle, kullanıcıların yetkileri dahilinde güncel bilgiye doğrudan ulaşması sağlanır. Girilen bu bilgilerin, limitlere uygunluğu kontrol edilerek güncellemeler otomatik yapılır. Modüler ve entegre yapı ile bölümler ve süreçler arası “ortak bir dil” oluşarak iletişim yükünün azalması sağlanır.


71 görüntüleme0 yorum
bottom of page