top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo Tiger3 ile raporlarınızı nasıl alacağınıza siz karar verin!


Etkin kararlar için karmaşık veriler üzerinde çalışmayın, kolay analiz için sadece değerlendireceğiniz kriterleri seçin!

Logo Tiger3 EnterPrise Pivot Tablo sürükle bırak özelliği ile satır ve sütunlara yerleştireceğiniz sınırsız sayıda veriye göre rapor almanızı ve aldığınız rapor kriterlerini değiştirerek elinizdeki bilgiyi farklı açılardan analiz etmenizi sağlar.

Firmanızın anlık durumunu analiz etmek, eski durumunuzla karşılaştırmak ve en doğru kararı almak için saniyeler sizin için yeterli olacaktır. Raporlarınızın içerisinde yer alan yüzlerce belki de binlerce bilgiyi, istediğiniz boyutlarda, görmek istediğiniz biçimde yerleştirip, analizlerinizi daha etkin biçimde yapabilirsiniz.

Raporlarınızı nasıl alacağınıza siz karar verin!

Logo Tiger3 EnterPrise raporları üzerinde; renk, font gibi görsel pek çok değişiklik yapabilir, şirket logosu gibi işler için çizim ve grafikleri kullanabilir, kolonları silebilir veya alanları kolonlara ekleyebilir, yeni filtreler tanımlayarak değişik sorgulamalar oluşturabilirsiniz.

Zengin formül kullanımı ile; sistemde tutulan alanlara yeni alanlar ekleyebilir, yeni rapor bölüm ve gruplama kriterleri yaratabilir, bu kriterlere göre ara ve dip toplamlar alabilirsiniz. Ayrıca, e-posta ile bir başka kullanıcıya rapor, fatura, sipariş vb. dokümanları, Html, MSExcel, pdf ve benzeri formatlarda gönderebilirsiniz.


95 görüntüleme0 yorum
bottom of page