top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Depo Otomasyon Sistemi Nedir?


- Stoklarınıza adet,koli,palet bazında birbirinden bağımsız (T.C. Kimlik No) benzersiz barkod üretebilirsiniz.İzlenebilirlik sağlar.Tedarikçiye göre,üretim bilgisine göre,satış yapılan müşteriye göre,hangi partide olduğu,hangi vardiyada üretildiği gibi bilgileri barındırır. Ayrıca ürünün son kullanım tarihine göre ,garanti süresi tarihine göre,ilk girenin ilk çıkma kuralına göre sevk edilmesi kriterleri vardır.Standart barkodu aynı olan ancak son kullanım tarihi farklı olan bir ürünün depoda bulunmasını ve çıkış önceliğini sağlar.

- Stok yeri,Raf yeri bilgisi barındırır.Aynı çeşit ürün deponun farklı alanlarında,farklı raflarda veya deponun o ürün için ayrılmış alanında bulunabilir. Sevkiyat aşamasında izleme ölçütüne (fifo-son kullanım v.s.) göre uygun ürünün sevk edilmesini sağlar.

- İçinde miktar bilgisi barındırır.Koli veya palet bozulabilir. Bozulmuş koli veya palet için ikinci çıkış yapıldığında,okutulan seride kalan miktarı gösterir.Böylelikle tekrar kalan miktar kadar etiket basma işlemi yapmazsınız.

136 görüntüleme0 yorum
bottom of page