top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo Tiger3 Finans Yönetimi


Finansal verilerinizi en iyi şekilde yorumlayarak alacağınız doğru stratejik kararlar ile hem verimliliğinizi artırın hem de büyüme sağlayın!

TIGER 3 PLUS, kritik finansal fonksiyonları ile operasyonel işlemlerin gerçekleşmesini, analiz ve raporlama yeteneği ile doğru bilgiye anında ulaşmanızı sağlar. Stratejik kararlarınız için oluşturduğu güvenilir altyapı ile finansal performansınızı artırır. Mevzuata tamuyum sağlayan TIGER3 PLUS, artan rekabet ortamının ve küreselleşen ekonominin gereği yeni pazarlara açılan işletmeler için uluslararası operasyonlara da tam destek sağlar. Esnek döviz sistemi ve raporlama yapısı ile uluslararası faaliyetlerinizin takibi ve kârlılık analizi konusunda güncel ve doğru bilgi akışı sağlar.

Firmanızın alıcı ve satıcı cari hesaplarını, banka, çek ve senet takibini, kredi kartı ve kasa işlemlerini kapsar, nakit akışını yönetir. Ödeme ve tahsilat planı tanımları ise, her tür ihtiyaca cevap verecek şekilde esnektir. Belirlenen limit ve kurallar çerçevesinde, risk takibinin yapılmasını ve elektronik ortamda ihtar gönderimini sağlar. Ayrıca alınan/verilen teminatların yönetiminin yanı sıra teminata verilen çek, senet, rehin edilen menkul değer ve ipotekler ile diğer teminatların da takibini yapabilirsiniz.

TIGER 3 PLUS’ın banka kredi takip özelliği, bankalardan aldığınız ticari kredileri etkin biçimde izlemenizi sağlar. Banka kredi takip özelliğini kullanarak hem teminat karşılığında, hem de teminatsız olarak aldığınız nakdi kredilerin takibini yapabilirsiniz. Kredi geri ödemesi, bakiye ve kalan borç durumunuzu her an güncel olarak görebilirsiniz. Kredilerinizi sisteminize tanımladıktan sonra her krediye geri ödeme planı bağlayarak, nakit akışınızı takip edebilirsiniz. Kredi geri ödemelerinizi yine sistem üzerinden gerçekleştirebilir ve raporlar üzerinden kredi hareketlerinizi izleyebilirsiniz.


91 görüntüleme0 yorum
bottom of page