top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo GO 3 | DeltaSoft Logo Çözüm Ortağı


GO 3 Kullanımı mobil ortama taşındı

İş hayatında yaygın bir şekildekullanılan dokunmatik ekranlı notebook-tabletlerin piyasaya çıkmasının ardından geliştirilen GO 3'ün sanal klavyesi sayesinde de mobil uyumluluk tamamlanmıştır.

Logo GO 3'ün sunduğu interaktif raporlama aracı ile,raporlarınızı tasarlayıp kaydederek,tasarım kriterlerinizi tekrar tekrar kullanabilirsiniz.Bunun yanında raporlarınızı tabloya alabilir,gruplayabilir ve ara toplamlar alarak dilediğiniz hesaplamayı yapabilirsiniz. Hızlı ve esnek yapısı sayesinde aklınıza gelen tüm raporları kolayca oluşturma imkanı ile tüm verileriniz her zaman elinizin altında olur.

Logo GO3,verimlilik ve rekabet avantajı için gerçek bilgiye anlık ulaşmak isteyen işletmelere tam kapsamlı CRM çözümü,Logo CRM ile entegrasyon imkanı sunuyor.Satış ve pazarlama ekiplerinizin veya teknik ekiplerin tüm randevu,görüşme,teklif,satış,iş süreçlerini ve satış sonrası süreçlerinizi Logo CRM üzerine Logo GO 3 ile entegre olarak takip edebilir,raporlayabilirsiniz.

Daha fazla detay ve satınalma için tıklayın..


35 görüntüleme0 yorum
bottom of page