top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

TIGER 3 ENTERPRISE Satış ve Dağıtım Yönetimi


TIGER3 ENTERPRISE Satış ve Dağıtım Yönetimi; işletmelerde teklif aşamasından teslimata uzanan sürecin yönetim ve kontrolünü sağlar.

Satış ve dağıtım aşamalarında gerekli evrakların oluşturulmasından, zamanında teslimat yapılmasına, esnek fiyat ve promosyon tanımlarından satıcı takibi ve dağıtım araçları rota planlamasına kadar tüm işlemleri kolaylaştırır.

Şirketinizin sunduğu ürün ve hizmet seçenekleri arttıkça, satış faaliyetlerinizin etkin bir şekilde yürütülebilmesi için tedarikçi, dağıtıcı ve müşterilerinizle olan ilişkilerin yönetilmesi önem kazanmaktadır.

TIGER 3 ENTERPRISE, sunduğu güçlü bilgi altyapısı ile müşterilerinize ihtiyaç duydukları ürün ya da hizmetin hızlı ve hatasız bir şekilde ulaştırılmasını sağlar.

• Operasyonları siparişten sevkiyata izler,

• Müşteri portföyleri ile her türlü müşteri bilgi ve iş ilişkilerini tarihçeli olarak takip eder,

• Satış Teklif Yönetimi, satış sürecinin bir bütün olarak planlanıp izlenmesini sağlar. Hem planlanan satışlar, hem de muhtemel satış fırsatları ile ilgili tüm faaliyetleri takip eder. Teklif aşamasına gelen bir satış fırsatı ile ilgili teklif ve alternatifleri oluşturur, daha sonra onaylanan tekliften otomatik olarak sözleşme üretilebilir,

• Müşteri, geçerlilik tarihi ve ödeme planına göre sınırsız sayıda yerel ve dövizli para birimi üzerinden fiyat listeleri oluşturur,

• Etkin “satıcı takip sistemi” ile satış ekiplerinin verimliliğini artırır,

• Her bir ürün için ayrı teslimat tarihi, teslimat ve ödeme şekli oluşturabilir,

• Sevkiyatı yapacak olan dağıtım araçlarının kapasite ve rotalarını takip eder,

• Satış verimliliğini artıracak esnek kampanyalar tanımlar (sipariş, irsaliye, fatura geneli ya da ürün bazında ayrı ayrı kampanyalar),

• Stok, sipariş, irsaliye ve borç bilgilerini güncel olarak takip eder,

• Müşteriye sevkedilecek malzemelerin; sipariş içeriğine ve müşteri taleplerine uygun yöntemle paketlenmesini sağlar.

TIGER 3 ENTERPRISE Satış Konfigürasyon Yönetimi ise,

Portföyünüzdeki pek çok ürün/hizmet alternatifi arasından müşterinizin ihtiyacına en uygun çözümü bir defada oluşturarak sizi farklılaştırır. Ürünlerinizin farklı özelliklerinin farklı değerler alarak oluşturduğu varyasyonları etkin bir şekilde yönetir. Satış ekibiniz, uygulamanın sunduğu özel arayüz sayesinde müşteri ihtiyaçlarına göre çeşitli soruları cevaplayarak, en doğru ürün konfigürasyonunu en kısa sürede, hatasız olarak oluşturur. Tüm varyant veya boyutlara göre eksiksiz ve kısa sürede sipariş girişi yapmanızı sağlar.


134 görüntüleme0 yorum
bottom of page