top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo e-Mutabakat Nedir?


Daha pratik,daha kolay ve daha hızlı...

Firmaların,mutabakat süreçlerini çok rahat bir şekilde yönetebilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen Logo e-Mutabakat ile cari mutabakatlar kolaylıkla yapılabiliyor ve istenildiğinde tamamlanan mutabakatlara hızlıca erişilmesini sağlıyor.Logo e-Mutabakat ile artık çalıştığınız firmalar ile mutabakatlarınızı posta,telefon ya da faks ile değil elektronik olarak yapabileceksiniz.

Logo e-Mutabakat ile Neler Yapabiliyorsunuz?

  • Excel üzerindenverilerinizi e-Mutabakat portalına kolaylıkla aktarabiliyorsunuz.Üstelik web üzerinden,herhangi bir programa ihtiyaç duymadan,excele aldığınız verilerinizin anında akrarımını gerçekleştiriyorsunuz.

  • Mutabakat yapacapınız firmalar,Logo e-Mutabakat kullanıcısı olsun ya da olmasın,maillerinizi otomatik olarak yollayabiliyor; onay ve red cevaplarınızı online olarak mutabakat portalından takip edebiliyorsunuz.ayrıca,e-postalarına yanıt vermeyen ya da e-posta kullanmayan müşterilerinizin onaylarını da sözlü olarak telefonla alıp,Logo e-Mutabakat portalına manuel olarak girebiliyorsunuz.

  • Mutabakat ile ilgili uyuşmazlıklarınızı,sistem üzerinden online haberleşerek çözüme ulaştırabiliyorsunuz.

  • Tamamlanan ve onaylanan mutabakatlarınızı portal üzerinden kontrol edebiliyor,ihtiyaç duyduğunuzda geçmişe dönük olarak da,tamamlanan tüm mutabakatlarınıza ulaşabiliyorsunuz.

Logo e-Mutabakat Size Hangi Avantajları Sunuyor?

  • Logo e-Mutabakat ile mutabakat süreçlerinizi web üzerinden yürütüp,hız kazanarak zaman tasarrufu elde edebiliyorsunuz.

  • Kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabileceğiniz Logo e-Mutabakat Portalı üzerinden mutabakat süreçlerinizi ve hangi aşamada olduklarını kontrol edebiliyorsunuz.

  • BA-BS mutabakatlarınızı,cari ekstre mutabakatlarınızı ve cari bakiye mutabakatlarınızı takip edebiliyorsunuz.

  • Mevcut yazılımınız ne olursa olsun,Logo e-Mutabakat ile sisteminizle uyumlu olarak çalışabiliyorsunuz.

  • Logo e-Mutabakat sayesinde,yüzlerce satırlık ekstreyi saniyeler içerisinde karşılaştırabiliyor,aralarındaki farkları ay,gün ve işlem cinsi bazında bulabiliyorsunuz.

Sizler de Logo e-Mutabakat'ı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.15 Aralık 2015 tarihinden itibaren kullanıma sunulan Logo e-Mutabakat için "e-mutabakat.diyalogo.com.tr" adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifre tanımlamanız ve online sözleşme yapmanız yeterli olacaktır.


119 görüntüleme0 yorum
bottom of page