top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo'nun Tiger 3 Serisi ERP Uygulamaları İle Yepyeni Bir Kullanıcı Deneyimi


Logo'nun yepyeni özellikler ve arayüzlerle zenginleştirdiği 3 Serisi ERP Uygulamaları kullanıma sunuluyor.Şimdi ERP uygulamaları, kişiselleştirilebilen arayüzleri ve app in teknolojisis ile çok daha hızlı, çok daha esnek...

Eklenen özellikler arasında yer alan masaüstü tasarımı, kullanıcılara erişim ağacında kaybolmadan en sık kullandıkları işlemlere kolay ve hızlı ulaşmalarını sağlıyor.Kullanıcı rolüne göre gelen öndeğer masaüstlerinin yanı sıra, kullanıcılar kendileri için yeni masaüstü ekleyip, fonsiyonları kısayol olarak tanımlayabiliyor.

Logo ERP Uygulamaları, app in app yaklaşımı ile iş uygulamalarını büyütecek ve geliştirecek yeni özelliklerin de tek tıkla app ya da widget olarak eklenmesine olanak sağlıyor.Platform bağımsız geliştirilen bu uygulamalar sayesinde kullanıcılır zaman ve mekan bağımsız olarak istedikleri bilgilere anında ulaşıyor.

Logo'nun 3 Serisi ERP Uygulamaları ile beraberinde gelen app'ler ve widget'lar dışında,Logo İş Ortakları'nın oluşturduğu uygulamalar Logo Store'dan kullanıcılara sunuluyor.

3 Serisi Logo ERP Ürünlerine Geçişte Büyük Avantaj

Tiger 3 ve Tiger Enterprise ürünlerinde 14 Mart 2016 tarihi itibarı ile satışa sunulacaktır.

Güncel LEM sahibi Tİger Plus kullanıcıları Tiger3'e, Tiger Enterprise kullanıcıları Tiger3 Enterprise'a 31 Ağustos 2016 tarihine kadar ücretsiz olarak geçiş yapabilirler.

Bu tarihten sonra, güncel LEM sahibi kullanıcılar ellerinde bulunan lisansların güncel LEM bedelinin %40'ını ödeyerek geçiş yapabilirler.LEM sahibi olmayan kullanıcılar ise, geçiş yapmak için önce LEM güncellemesi yapmalı, ardından ellerinde bulunan lisansların güncel LEM bedelinin %40'ını ödemelidir.


Logo Tiger3

141 görüntüleme0 yorum
bottom of page