top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

e-Arşiv faturalarında imza ZORUNLULUĞU !!


Gelir İdaresinin e-Arşiv Faturaları için yayınladığı 433 seri numaralı VUK Genel Tebliği, Belgelerin Alıcılarına Teslimi başlıklı maddesinde; ''Vergi Usul Kanununun faturanın nizamına ilişkin hükümlerine göre faturaların baş tarafında iş sahibinin veya namına imzaya mezun olanların imzasının bulunması mecburidir.

Bu hükme göre, vergi uygulamaları bakımından faturada imzanın bulunması zorunlu olmakla beraber, faturanın şekil ve nizamına ilişkin esaslara riayet edilmek şartıyla, düzenleme tarihinde imzaya yetkili olanın imzasının notere tasdik ettirilip basım sırasında fatura üzerine yazdırılmak suretiyle faturanın (hazır imzalı olarak) kullanılabilmesi mümkündür.'' ifadesi yer almaktadır.

e-Arşiv fatura da kağıt fatura gibi VUK ve diğer vergi kanunu hükümlerine tabi olduğundan e-Arşiv faturaları da bu hükümler çerçevesinde düzenlenmelidir. Bu ifade sebebi ile e-Arşiv Fatura tasarımlarına kaşe ve imza eklenmelidir. Tasarımlarınıza kaşe ve imzayı resim(.jpg) olarak bir kere ekleyerek bu tasarımı her faturanızda kullanabilirsiniz. e-Arşiv tasarımlarına ekleme yapmak için Logo Özel Entegratör sayfasına hesap bilgileriniz ile giriş yaparak e-Arşiv/e-Arşiv Araçları/e-Arşiv Görsel Tasarım menüsünden yeni tasarım ekleyebilir veya mevcut tasarımınıza “Değiştir” seçeneği ile girerek resim ekleyebilirsiniz.

Her türlü sorunuz için 0532 370 4562 no’lu telefondan, info@logouzakdestek.com e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla


105 görüntüleme0 yorum
bottom of page