top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo e-Ekstre Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey..


NEDEN e-Ekstre

Dijital çağa ayak uydurmak ve iş gücünü daha verimli kullanmak isteyen tüm şirketlerin kullanımına sunulan e-ekstre ile operasyonel süreçlerinizi kolaylaştırarak zaman tasarrufu sağlayın.

" e-Ekstre ile bütün banka hesap hareketlerinizi bankanızdan dijital ortamda talep edin, bütün işlemlerinizi saniyeler içinde hatasız bir şekilde tek tıkla LOGO ERP sisteminize aktarılsın."

Böylece;

  1. Düşük Sahip Olma Maliyeti ile Operasyonel iş süreçleriniz deki atıl zamanı ortadan kaldırarak maliyetlerinizi düşürün.

  2. İşlemlerinizi tek tek ya da toplu olarak tek seferde hatasız bir şekilde ERP sisteminize aktarın, operasyonel süreçlerinizi kolaylaştırarak zaman tasarrufu sağlayın.

  3. Tüm bankaların MT940 formatındaki hesap ekstrelerini alarak muhasebeleştirin.

  4. j-guar, Tiger, Netsis ve GO ürünlerimizle tam entegre olarak çalışan yapısıyla başka bir ekran açmaya gerek olmadan banka işlemlerinizi tek tıkla ERP’nize kaydedin.

  5. İşlemlerinizi tek tek ya da toplu olarak seçin, hesap hareketlerini tek ekranda inceleyin ve kolaylıkla güncelleyin.

  6. Hangi işlemi hangi fiş türünde kaydetmek istediğinizi belirleyerek, her işlem türü için ayrı muhasebe kodu belirlemenin kolaylığını yaşayın.


Nasıl Başlayacaksınız;

  • e-Ekstre (MT 940) ürününü kullanmak için şubeniz aracılığıyla bankanıza başvurmanız gerekir.

  • Logo Banka Bağlantısı modülünüz varsa, e-Ekstre ürünü için yeni bir hesap oluşturup kontör alımı gerçekleştirebilirsiniz.

131 görüntüleme0 yorum
bottom of page