top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Logo Destek Firmaları |Logo Destek Hattı |Logo Destek Uzmanı | Logo Destek Merkezi

Logo Destek Firmaları içerisinde İstanbul'da konumlu olan, Logo Çözüm Ortakları içerisinde saygın bir yeri olan firmamızda Logo Destek Hattı için her zaman muhatap bulabileceğiniz Logo Destek Uzmanı yer almaktadır.


Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise, Tiger Wings, Go3 , Go Wings yazılımlarını, Logo bayisi olarak, müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkili iş ortağıyız.


Ayrıca Logo ERP Yazılımları ile bir bütün olarak çalışan ek yazılımlar geliştiriyoruz. Benzersiz Barkod Sistemi mimarisiyle Depo Otomasyon Sistemi satış ve uygulama hizmetlerini, E-Ticaret Uygulamalarını, El Terminali ile Stok Barkod Sistemleri ve Logo ile aralarındaki haberleşmeyi sağlayan entegrasyon yazılım çözümlerini, yine Third-Party olarak adlandırılan III. parti yazılımların Logo ile haberleşmelerini sağlayan entegrasyon çözümlerini üreterek, müşterilerimize katma değerli çözümler sunuyoruz.


Bünyemizde Logo Sistem Uzmanı LSU sertifikalı 10 personel çalışmaktadır.


Telefonda Logo Destek

Kullanıcıların bilgi altyapılarında meydana gelen sorun ve ihtiyaçlara anında çözüm geliştirmek amacıyla sunulan bu hizmetten Sözleşme yapan her müşterimiz  yararlanma hakkına sahip olmaktadır. Destek hizmetlerini LSU sertifikalı Logo Sistem Uzmanı personeller tarafından verilmektedir.



Tele-Destek Hizmeti sözleşmesi; telefonda çözülebilecek sorun ve soruların yanıtlanması amacıyla yapılmaktadır. Veri bakımı, rapor tasarlama, eğitim gerektiren sorular ya da uzak uç bağlantı hizmetlerini kapsamamaktadır.

Uzak Bağlantı Logo Destek

Tele-Destek Uzak Uç Bağlantı Hizmeti; telefonla anlaşılamayan konu, sorun ya da sorunların tespit edilmesi amacıyla yapılmaktadır. Telefon ya da dokümanda yer alan işlem adımlarıyla yapılabilecek konuların uzak uç bağlantı hizmeti ile talep edilmesi durumunda kullanılmaktadır.

Veri Bakım

Tele-Destek Veri Bakımı Hizmeti; data üzerinde herhangi bir nedenle meydana gelen bozulmaların tespiti ve düzeltilmesi amacıyla Logo Destek Merkezinde yapılan hizmettir. İstisnai durumlarda uzak uç bağlantı hizmeti ile de veri bakım işlemi yapılabilmektedir. Bu durumda, Veri Bakımı Hizmeti ücretleri uygulanmaktadır.


Kurumsal Logo Destek

Kurumsal Destek Hizmeti; Süreç Danışmanlığı, Modül Danışmanlığı, Müşteri Ortamında Sorun Tespiti, Müşteri Talep Analizi, İleri Düzey Ürün Eğitimi ve Veri Bakımı hizmetlerini içermektedir. Hizmet süresi günlük olarak tanımlanmaktadır.


Logo ürünlerinin genel ve işletmeye özel performans kriterlerine uygun çalışmasını sağlamak amacıyla Veritabanı Uzmanları tarafından sunulan, sistemin bir bütün olarak üzerinde koştuğu altyapı bileşenlerinin tamamını kapsayan teknik destek ve danışmanlık hizmetleridir.


Bu hizmetler kapsamında, veritabanlarının performans problemlerinin giderilmesi ve iyileştirilmesi işlemlerinin yapılması, veri yedekleme prosedürlerinin oluşturulması ve sağlamlığının kontrolleri,uzak bağlantı ile sorunların tespiti ve çözümü, acil data ya da işletim sistemi problemlerinde uzaktan yapılamıyorsa firmada çözüm üretilmesi hizmetleri verilmektedir.Sunulan Adam/Gün hizmeti tam gündür.


VIP Logo Destek

VIP Hizmet; aşağıda belirtilen hizmetleri kapsayan bir hizmet modelidir. Yıllık sözleşmeli olarak sunulmaktadır ve bu hizmetlerin ilgili yıl içinde kaç gün verileceği müşteri talebine göre netleştirilmektedir.

  • Süreç Danışmanlığı

  • Yardım Masası

  • Modül Danışmanlığı

  • Müşteri Ortamında Sorun Tespiti

  • Müşteri Talep Analizi

  • DSC (Database & System Consultancy) Hizmeti

  • Müşteri El Terminali Uyarlaması (Depo Otomasyon ürünü için geçerlidir.)

  • İleri Düzey Ürün Eğitimi

  • Veri Bakımı

 

#LogoDestek,#LogoDestekFirmaları,#LogoDestekUzmanı,#LogoDestekMerkezi,#LogoBayisi

44 görüntüleme0 yorum
bottom of page